Welkom bij Visum voor China!


Via Visum voor China.nl bestelt u veilig en snel online uw Chinese visum. U kunt hierbij kiezen uit een toeristisch of zakelijk visum voor single entry (vanaf € 169,-) of double entry (vanaf € 179,-) incl. consulaatkosten, afhandeling en BTW.


De aanvraagprocedure kent slechts vier eenvoudige stappen: 
1.     U vult op de volgende pagina’s alle benodigde gegevens in; 
2.     U betaalt via ons online betalingssysteem; 
3.     U drukt het ingevulde visumaanvraagformulier af en ondertekent het; 
4.     U stuurt het ondertekende formulier (met uw paspoort en twee pasfoto's) per post naar ons toe.
 
Er bestaan meerdere types visa. Via deze site kunt u een visum voor China aanvragen voor een toeristisch of zakelijk reisdoel. Wenst u een ander type visum, neemt u dan contact op met ons kantoor.
 
Voor een toeristisch visum hebt u nodig: 
1.     uw reisschema of vliegticket;
2.     een hotelbevestiging;
3.     uw paspoort (dit kan per aangetekende post);
4.     twee recente pasfoto's. 
 
Voor een zakelijk visum hebt u nodig: 
1.     uw reisschema of vliegticket;
2.     een hotelbevestiging;
3.     uw paspoort (dit kan per aangetekende post);
4.     uitnodiging van het bedrijf dat u gaat bezoeken en een KvK inschrijving van dit bedrijf; 
5.     Een werkgeversverklaring;
6.     twee recente pasfoto's.
 
Uw aanvraag dient u minimaal 3 weken voor de beoogde vertrekdatum bij ons aan te leveren. Een double entry visum wordt in principe afgegeven voor een periode van 3 of 6 maanden, met een maximum verblijf van 30 dagen per reis.

Voordat u uw visum bestelt, dient u na te gaan of u volledig voldoet aan onderstaande voorwaarden.

Voorwaarden voor het online aanvragen van uw visum:
1. U beschikt over een Schengen paspoort dat minimaal twee lege pagina’s naast elkaar bevat en na vertrek uit China nog ten minste zes maanden geldig is. Kinderen die zijn bijgeschreven in uw paspoort, kunnen op uw paspoort reizen. Andere documenten (zoals rijbewijs, identiteitskaart e.d.) worden niet geaccepteerd;
2. U moet twee pasfoto's (3,5 x 4,5 cm) overleggen. De foto moet goed gelijkend zijn en moet in kleur zijn uitgevoerd. Voor deze pasfoto gelden dezelfde voorwaarden als bij het aanvragen van een paspoort;
3. U moet ten minste 18 jaar oud zijn;
4. U moet in staat zijn om gebruik te maken van ons betalingssysteem (IDEAL) en om het aanvraagformulier af te drukken;
5. U hebt uw paspoort tijdens de visumaanvraagprocedure niet voor andere doeleinden nodig;
6. U bent in het bezit van een reisschema dat is afgegeven door uw reisbureau en waarop uw vlucht- en hotelgegevens vermeld staan.

Als u zeker weet dat u voldoet aan bovenstaande voorwaarden, kunt u het aanvraagformulier invullen. 

Visum voor China.nl maakt onderdeel uit van Startpunt Holding. Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren contact met ons opnemen via telefoonnummer 020 – 676 61 68. E-mailen kan ook: aanvraag@visumvoorchina.nl.  
Of via de post:
Visum voor China.nl
Postbus 20553 1001 NN Amsterdam

Bezoekadres:
Kabelweg 21
1014 BA Amsterdam

[Start hier uw visumaanvraag]


[FAQ]

 

Deze site maakt alleen gebruik van functionele cookies. Uw gegevens worden niet aan derde partijen verkocht. 

Visum voor China.nl is onderdeel van Startpunt Holding
© 2012, Visum voor China 
KvK Amsterdam 02071689 - BTW nr. NL8095.18.065.B.01